WROCLAW | PHOTO & VIDEODIARY

14:45

We don't follow (m)any christmas traditions in my family. But we built one special tradition for the past few years which I love the most. Every year in the beggining of December -usually first weekend- we travel to Germany or Austria for their famous christmas markets. I probably don't remember them all, but so far we went to Salzburg and Vienna in Austria and Regensburg, Passau, Dresden, Nuremberg in my favourite Germany. And for the first time this year we went to Poland. I've never been to Wroclaw before and unfortunately lots of shits happen so in the end we had only 5hours to explore this city, but I'll tell you about it in my next post: Wroclaw must-seen tips! 

About the video - I know it's super short. I wanted to make a vlog like i did in Belgium. But I forgot microSD card for my vlogging camera and videos from iphone aren't HQ (enough). So during the day I recorded few videos with my big dslr camera, and this is the result! 

See you soon,
Veronika

//

V naší rodině se moc vánočních tradic nedodržuje. vlastně asi skoro žádná. Až na každoroční návštěvu vánočních trhů- rozhodně nejlepší tradice, jaká může být! Za poslední roky jsme navštívili několik měst v mém oblíbeném Německu: Regensburg, Drážďany, Pasov a Norimberg. A dvě Rakouská: Vídeň a mozartův Salzburg. Letos poprvé jsme se vydali do Polské Vratislavy. O tom jak jsme se zakufrovali a jen cesta tam trvala skoro 7hodin, nějaké moje zážitky z města a co vidět a nevidět napíšu v příštím článku. 

Prozatím se můžete podívat na fotky a krátké video, protože jsem si sice akčně nezapomněla nabít všechny baterky do foťáku, ale v autobuse někde v Polsku jsem zjistila, že jsem si do legrie (kamerky) nevzala paměťovou kartu a bez ní odmítala fungovat. Takže tentokrát výlet bez vlogu, ale jen s pár záběry ze zrcadlovky. 

Mějte se, 
Verča




plus few pics from my phone

//

a ještě pár fotek z mobilu 


You Might Also Like

0 komentářů

Pravidelní čtenáři